Så fixar du skatestilen till maskeradfesten

Det är aldrig enkelt att komma på vad du ska klä ut dig till när du är bjuden på maskeradfest. Handlar det om halloween är det förstås något enklare eftersom du i regel måste se läskig ut. Du kan dock alltid komma utklädd till skejtare, vilket är ett snyggt och säkert kort. Det är dessutom väldigt enkelt att hitta kläder, accessoarer och rekvisita.

Streetkläder är nämligen alltid rätt och med tillbehör från partykungen.se kommer din outfit garanterat att göra succé. Allt du behöver är en skateboard och lite trendigt streetmode. Hos partykungen.se hittar du ansiktsfärger, självlysande armband, coola mössor, glasögon, hoodies, masker och mycket annat som kan lyfta din outfit till nya höjder.

Klä dig som en skejtare

Generellt sett handlar skateboardmodet om bekväma och lediga kläder som det ska vara enkelt att röra sig i. En hoodie och ett par sköna joggers är med andra ord helt rätt. Coola sneakers eller ett par Converse är pricken över i:et. Även om kläderna är både coola och sköna kännetecknas skejtstilen även av färgglada plagg med mönster som gärna får kombineras med bekväma byxor. En svart mössa eller keps passar dessutom den här stilen som handen i handsken.

Skejtstilen är också enkel att göra läskig inför till exempel halloween med hjälp av ansiktsfärg. Du förvandlas då till en zombieskejtare eller en läskig mördare. Själva skateboarden är alltid ett riktigt trendigt tillbehör som verkligen fullbordar din look. Kan du dessutom åka skateboard på riktigt kan du bjuda på häftiga tricks. Det blir förstås extra praktiskt för den som redan är skejtare att gå på maskeradfest. Du behöver i princip inte ändra någonting. Satsa på lite spindelnät och en läskig hockeymask och du skrämmer slag på vem som helst. Hos partykungen.se kan du också hitta miniatyrskateboards som du kan ge bort i festpresent.

OnTheGo