Skapa din egen skateklädesstil

Alla som håller på med skateboarding har en djup känsla av att vara en egen person och att vilja uttrycka sig på ett individuellt sätt. Du vill klä dig personligt och verkligen visa vem du är. Då är det smart att du skapar en egen klädstil. Så att du enkelt kan klä dig på ett sätt så att du känner dig som dig själv.

Hitta dina skatekläder

När du ska köpa skatekläder är det lättast att hitta dem online. Ett bra ställe att börja på är på NA-KD. Där hittar du jeans, en snygg tröja för dam och jackan som passar perfekt. Både för en aktiv livsstil och för jobb och skola. Det är smart att du letar runt och verkligen hittar de olika klädesplaggen som passar dig och som du tycker är sköna. Som tjej är det särskilt smart att kolla på deras utbud av tröjor. Där hittar du både tröjor för sköna skatedagar och när du måste klä upp dig lite mer. Du kan lätt skapa din egen stil med bara tröjor som får dig att verkligen känna dig som dig själv. Gå in på NA-KD där du hittar både jacka och tröja för dam och snygga byxor för att kunna skapa din egen skategarderob.

Skapa din egen skatestil

Det finns flera fördelar med att faktiskt ha en egen klädstil. Först och främst kommer du att spara tid genom att ha kläder som är lätta att matcha att sätta på dig. För det andra kommer du spara pengar då du bara kommer att köpa kläder som du verkligen gillar. Det är så onödigt att spendera pengar på plagg som du i slutändan inte kommer att använda. Du kommer också lättare kunna visa vem du verkligen är. Vi visar ju mycket av vår personlighet genom kläderna som vi bär.

Det första du bör göra är att gå ut på internet och verkligen leta efter olika klädesplagg. Du ska inte leta efter stilar, utan kläderna, som byxa eller tröja för dam. Du kan titta på Youtube, gå in på NA-KD och leta efter snygga kläder på Instagram, ja, överallt. Alla kläder som du gillar tar du en skärmdump på. När du har fått mellan 100-200 olika bilder på enskilda klädesplagg är det dags att börja sätta ihop din personliga stil. Gå igenom alla dina bilder och leta efter gemensamma nämnare. Vilka färger finns på många foton? Vilken stil hittar du återkommande på tröjor, klänningar eller byxor? Genom att kombinera de återkommande elementen skapar du en egen stil. Det är också smart att du satsar på tre-fyra färger som du håller dig till. Då kan du lätt matcha alla kläderna på ett bra sätt. När kläderna är lättmatchade kan du klä dig mer varierat, utan att för den sakens skull behöva ha en stor garderob. Det är jätteskönt om du ska iväg för att träna skateboard och har bråttom. Du går bara till garderoben och kan ta närmaste tröja, byxa och skor och du vet att de faktiskt passar ihop. Du kommer se snygg ut och känna dig som dig själv.

OnTheGo