Sälj skatekläder online och tjäna pengar

Älskar du skatemodet och behöver mer pengar? Då kan du börja sälja skatekläder online och förbättra din ekonomi. Här kommer tipsen på hur du kan bli Sveriges nästa skateförsäljare.

Kläder – en del av vår identitet

För många av oss är kläder mer än något som vi sätter på kroppen: kläder är en del av vår identitet, som också visar vilken livsstil vi har. Vi visar vår personlighet genom hur vi klär oss, vilka frisyrer vi har och även genom olika accessoarer. Det gäller särskilt oss som älskar skatemodet och skatelivsstilen.

För oss är kläderna ett sätt att visa hur vi ser på oss själva, men också en möjlighet att klä oss snyggt, bekvämt och samtidigt kunna leva ett mycket aktivt liv. Idag finns det många olika stilar och kläder att välja på, och allt fler människor känner att de vill få skapa sin egna unika stil. Kanske ett par skatejeans att kombinera med en söt blus – två stilar som egentligen inte går ihop, men som tillsammans kan visa två olika sidor av vår personlighet. Det gäller både våra kläder och våra accessoar och annat som vi använder. Om du letar efter snygga väskor kan du kolla Afound som har väskor och kläder för alla stilar.

Tjäna pengar på skatekläder

Hur kan du då tjäna pengar på skatekläder? Det finns flera olika sätt, men det gemensamma är att du blir en affiliate åt andra företag. Det betyder att du säljer andras kläder på en blogg, en e-handel eller på din YouTube-kanal. Det enklaste sättet är att du börjar med att skapa en blogg.

För att lyckas måste du skapa en sajt som handlar om skating och skatekläder. Den kan inte handla om dig, utan den måste handla om själva livsstilen och ge bra tips och råd kring att vara skatare. Du behöver skriva långa artiklar som ger intresserade personer svar på olika frågor. Om du är duktig på att åka skateboard kan du visa olika trick och skapa filmer. Sedan lägger du upp filmerna på Youtube och på din blogg.

Tänk som så att du skapar ett varumärke på nätet för sociala medier, bloggen och YouTube. Om du är riktigt seriös kan du sedan utveckla ditt varumärke till att också ha en e-handel. Det finns många plattformar som du kan använda. Det innebär att du väljer ut vilka skatekläder som du vill sälja och sedan finns de på din e-handel.

När du säljer kläder på det här sättet, vare sig det är på en blogg, Youtube eller en e-handel, så är du egentligen ett skyltfönster. När läsarna klickar på de bilder som finns upplagda på dina sidor, så hamnar de hos företaget som du säljer för. Om någon köper en snygg tröja får du provision på det. Om tröjan kostar 500 kronor och du får 10 procent i provision, så innebär det att du får 50 kronor för att du har fått personen att köpa tröjan.

OnTheGo